We've Moved!

As of July 1, 2010, we have relocated to 28 Union Street in Newton Centre. Feel free to stop by and check out our new office!

CSA On The Web

We are pleased to have the "Carriage House Renovation" project featured on Rachel Thomas' terrific Blogspot; see the February 17, 2010 entry. You'll find us as active members of the following design communities: please click on a logo to visit the site.

Consider Helping Those In Need

Please consider donating to aid those affected by the recent earthquake in Haiti: please click on the image below to be connected with the Partners In Health donation site.

Stand With Haiti

Our New Website Launches!

All of us at Chang + Sylligardos are excited to launch our new website. Steven McGaughey was our creative director and technical maven. Many thanks to Steve, who is a second year student at the Carver College of Medicine at the University of Iowa. Check out Steve's considerable talent:

ACDC Excellence In Community Service Award

The Asian Community Development Corporation of Boston presented Ed Chang with this award in recognition of his support of the ACDC's affordable housing mission. The award recognizes individuals who are "instrumental in our daily work, and leaders who have taken initiatives to serve Chinatown and the broader Asian American community of Greater Boston". Ed provided pro-bono services working with the real estate and affordable housing group of the ACDC to identify potential sites and buildings that were candidates for conversion into affordable housing, and he developed a scope and conceptual designs for the Fort Street affordable housing in Quincy, MA, a project now in development.

Cambridge Historical Commission Award

Chang + Sylligardos was the recipient of a Cambridge Historical Commission Award for the renovation of Dana Palmer House for the Faculty of Arts and Sciences at Harvard. The 3,300 square foot 1820 Federal/Greek revival structure, designed to accommodate the Department of Comparative Literature, was transformed from its previous life as an administrative guest house. The historic entryway, hall and stairway were restored and new seminar rooms and offices created at the perimeter. The exterior was largely preserved, with improvements to accessibility, the building envelope and the adjacent landscape. Extensive efforts were undertaken to preserve the fenestration, massing and details of this National Register property; for example, one of the masonry chimneys was rebuilt atop new attic floor framing, clearing the space below for offices and the new synthetic balustrade re-establishes the original historic profile in durable and sustainable materials.

Studio Verticale Opening

The opening of Studio Verticale was celebrated with a gala reception at the downtown Boston Kingston street location. SV offers unique and beautiful Italian doors, sliding walls, wardrobes, furniture, cabinetry and lighting for high end residential and commercial applications. Owner Mila Talibov is excited about showcasing these "Vertical Furnishings" for the first time in Boston, in a dynamic and contemporary space with dramatic lighting highlighting their exquisite quality.

Luxury Living Award

The Chestnut Hill Carriage House dining room was recognized with a Gold award in the Luxury Living Award program, recognizing New England's most beautiful living spaces.